Skrivet av: bohogstedt | 2010/01/14

var publik är unik

Hur är du som revypublik? Är du en sådan som skrattar för full hals eller småler du bara lite? Kanske tillhör du de som njuter i det tysta?

För oss som står på scen är det en spännande upplevelse att möta ny publik varje kväll. Ingen publik är den andra lik. Vid de skämt som lockade till ljudliga skratt en kväll är det dödstyst nästa. Och en annan publik skrattar på ett ställe där vi inte alls förväntat oss skratt.  Någon publik sitter alldeles tyst och det blir lite svårjobbat den kvällen. Men efteråt så är ofta den tysta publiken alldeles översvallande i sitt beröm.

Som skådespelare har man ju möjlighet att dra ut lite extra på en paus eller något ord för att locka till extra skratt, eftersom gårdagens publik skrattade där. Men man kan aldrig vara säker på hur publiken reagerar, därför måste man ge allt man har för varje publik, för att de ska få ut det bästa av oss.

På amatörnivå har man inte heller alltid fullsatta salonger och det är förstås också oförutsägbart, en liten publik kan vara precis lika högljudd som en stor. Och precis av just det skälet får man som skådespelare inte slappna av och tro att allt går av sig själv. Nej, full skärpning och 100 % satsning så blir varje kväll en framgång.

Just därför har vi fått väldigt bra publikomdömen, vi ger allt för vår publik varje kväll. Vill du försäkra dig om en trevlig kväll tillsammans med oss, så har du fem tillfällen kvar i början av februari. Det blir nämligen extraföreställning den 14 februari. Förvissa dig om en plats redan nu för det kommer att bli kamp om platserna!

Bosse

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: