Skrivet av: bohogstedt | 2022/01/08

Hoppet lever!

Efter att verksamheten varit nedstängd i det närmaste i två år kunde vi under hösten 2021 genomföra två allsångskvällar. Så roligt det var att möta en månghövdad publik igen. Både vi och publiken njöt i fulla drag.

Samtidigt påbörjade vi ett arbete med att ta fram en ny föreställning som är tänkt att ha premiär före midsommar 2022. Föreställningen är tänkt att vända sig till en bred publik där intresset kan vara allt från rent teaterintresse till historiskt nyfikna.

Föreställningen handlar om Årstafrun Märta Helena Reenstierna och blir helt nyskriven med mycket sång och musik. Vi hoppas och tror att vi kan hitta en mix av tidsepok, social miljö och levnadsöde, som kan intressera allt från skolungdom till seniorer.

När vi går in i 2022 höjs nya varnande fingrar för att nya restriktioner kan komma att införas till följd av coronan. Vi är noga och följer FHM:S rekommendationer. Deltar man i vår verksamhet så måste man ha fått minst två vaccinationssprutor. Nu håller vi verkligen alla tummar för att ni som ännu inte vaccinerat gör det för att skydda er själva och andra. Gör det så har du också möjlighet att njuta av det svenska kulturlivet och gärna amatörkulturen som frodas runt om i Stockholm, även om vi kämpar för att hålla intresset vid liv under pandemitider.

Årsta Scenfolk ser fram emot att möta dig i publiken när sommarvärmen flödar. Var positiv det är mindre än ett halvår kvar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: