Skrivet av: bohogstedt | 2018/07/03

Succé!

Den 6 juni 2018! En minnesvärd dag i föreningens historia. Den traditionella Kulturpromenaden genomfördes som vanligt med många besökare och Bitte Fossmo berättade historien och våra medlemmar spelade upp historiska scener. Det blev som sig bör en uppskattad tillställning. Det var ingen överraskning.

Familjedagen på Årstaliden arrangerades för första gången och vi såg med spänd förväntan fram emot arrangemanget. Eftersom det var första gången visste vi inte vad vi kunde förvänta. När klockan närmade sig 14.00 såg vi rader av barnfamiljer med små barn och barnvagnar komma vandrande i det strålande solskenet. När Corazon drog igång barndansen var dansbanan fylld av barn och när Trollkarlen Noel förbluffade oss satt barn och vuxna nästan i knät på varandra. Allsången samlade många sångglada och några par dansade till Bortom Retro.

I allt blev det en fantastisk dag, som vi som arrangörer bara kan gömma i vår djupaste och käraste minne gömma och bära med oss inför vårt fortsatta arbete. Det enorma gensvaret ger oss en bra grogrund för tanken att göra om det nästa år.

Bo Högstedt

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: