Skrivet av: bohogstedt | 2013/09/23

Finsmakare med träsmak

Får jag bekänna en sak – jag blir nästan tårögd och väldigt ödmjuk, när jag tänker tillbaka på lördagens stödkonsert för Årsta Teater och den fantastiska artistparad som ställde upp för en kulturinstans som så desperat behöver hjälp. Utöver artisterna var det ett antal frivilliga medlemmar från Årsta Scenfolk som lade ner ett hängivet arbete också denna dag, som så många gånger förr.

Publiken var säkert öm i baken efter den något mer än tre timmar långa föreställningen, men applåderna som varje artist möttes av vittnar om gillande. Här fanns en imponerande bredd av artister, ett varierat utbud av olika musikgenrer i kombination med lite skådespeleri och humor. Spelglädje, skulle man kunna säga.

Som helhet blev det en lyckad dag. Det enda som möjligen lade smolk i glädjebägaren var att varken Stadsdelsnämnden eller Familjebostäder var representerade. Det var kanske inte så oväntat, men det hade varit ganska klädsamt om de ändå hade infunnit sig och också få ta del av både konserten som tilltalade finsmakare och träsmaken som obevekligen infinner efter ett tag i de numera nästan helt ostoppade stolarna. Då kanske ändorna hade kommit ur vagnen lite fortare.

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: