Skrivet av: arstascenfolk2 | 2013/02/18

Over and out!

Så är då årets spelsäsong för revyn över. Salongen har blivit återställd, strålkastarna slocknat, kläderna är nedpackade och på väg till tvätt, mixers och högtalare inställda, kablar lindade och skrattmusklerna återställda. Nja, lite uppåt pekar mungiporna ändå, även om skilsmässan från revyfamiljen får en att dö lite grann.

Leendet härrör från det faktum att vi har satt publikrekord, vilket inte säger så mycket, men för oss betyder det oerhört mycket att vi haft stor publik och att alla varit så nöjda. Där förlängs leendet ytterligare, för vi vet ju att vi kommer att locka varandra ut på nya äventyr tillsammans.

Först ska vi dock njuta av välbehövlig vila med nära och kära, som knappt sett oss sedan början av december. Men snart är batterierna laddade och då ger vi oss ut på Kåntry-spåret, allsångsspåret, kulturpromenadsspåret och alla andra stickspår som kan poppa upp i huvudet på en tokig kulturarbetare.

Vi är många som kan hitta stickspår i gänget. Själv brukar jag använda mitt favoritcitat för att uttrycka hur jag är som person. ”Det man inte har i huvudet, får man ha i benen, brukar man säga. Det är jag glad att jag inte har, för då skulle jag springa ihjäl mig”. Då förstår ni varför det blir många stickspår och många intressen som pockar på.

En sak är dock säker, vi sover gott om nätterna och när vi väl vaknar till liv igen, så ses vi någonstans i Årstas kulturliv och då hoppas vi att du också är där!

Tack för en härlig revysäsong!

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: