Skrivet av: bohogstedt | 2012/12/19

God Jul och Gott Nytt Revyår!

En bit in i julveckan är vi inne i slutspurten inför revypremiären den 5 januari. Nu filas det på de sista replikerna, koreografi och sånger tränas extra så att allt sitter som en smäck när det är dags.

Samtidigt håller en grupp på att förbereda affischtavlor att hänga på strategiska platser i Årsta, regissören skriver ljussättningsscheman och snart ska strålkastarna hängas på plats. Ljudet ska också testas och aktörernas mikar och musiken ska synkas till en bra total ljudnivå.

Program och texthäfte är på tryckeriet och vi hoppas att annonsörerna kan locka några ur publiken att utnyttja de rabatterbjudanden som finns där.

Kläder och övrig rekvisita är på plats och helheten prövas gång på gång efter varann så att vi får fram flytet mellan scenerna.

Det enda som saknas för att vi ska få fram den rätta känslan är publiken, en nog så viktig del av föreställningen. Som det sägs i ett av årets revynummer, så är det först då, när publiken är där som vi tillsammans kan skapa mirakel.

Du har väl inte missat att premiären är den 5 januari kl 15.00. Då eller vilken föreställning du än väljer är du välkommen.

Väl mött till ett nytt revyår!

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: