Skrivet av: bohogstedt | 2012/11/26

Att leva revy

Just nu är revyrepetitionerna inne i ett intensivt skede. Denna veckan har några av oss 6 kvällar tillsammans med olika göromål. Tre kvällar med textrepetition, två med musikrep och en med koreografi. Om man därtill lägger att flera av aktörerna vittnar om att de på nätterna drar repliker eller sjunger en trudelutt så förstår ni att det präglar, inte bara de vakna stunderna.

Själv kan jag bekräfta att det är så det är. Så fort jag vänder mig om i sängen så finns det en låt där, en blues, en tango eller rivig rocklåt. Det konstiga är att den försvinner när jag lägger huvudet på kudden igen.

Ja, så går livet runt för oss i revygänget, några ägnar sig dessutom åt att sälja annonser, affischera, skaffa rekvisita och kläder mm. Det är mycket som ska på plats.

Efter den gångna helgens repetitioner känns det bra och nu kan det bara gå framåt. I december håller vi tempo med tre dagar i veckan och i mellandagarn kör vi heltid för att vara alerta och klara när premiären går av stapeln den 5 januari. I år har vi bestämt att premiären ska vara kl 15.00.

Välkommen då!

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: