Skrivet av: bohogstedt | 2011/11/03

Att söka skrattet

Jag lyssnade på en föreläsare för ett tag sedan. Han berättade om en forskningsrapport som säger att vi i genomsnitt skrattade 18 minuter per dag på 50-talet, men idag skrattar vi bara 4 minuter. Det känns tragiskt.

För oss i Årsta Scenfolk är skrattet ett måste, det är då vi mår som bäst, när publiken skrattar av hjärtans lust. Det är det som hela vårt arbete går ut på, att få dig att skratta.

Varenda kväll som vi står på scenen är det skrattet vi söker. Skrattet hos dig som publik, men också skrattet inom oss. För oss är det ett sant nöje att möta dig som publik och även om vi inte alltid kan skratta rakt ut när vi är på scenen, så ska du veta att skrattet bubblar inom oss.

Ibland måste man kanske hålla tillbaka skrattet, men det finns inget skönare än ett skratt som bara inte kan hållas inne, som måste ut. Hos oss är det tillåtet, här behöver man inte hålla igen. Ju mer du garvar, desto roligare har vi och om du skrattar så vågar din bänkgranne också skratta och då – då finns det en förhoppning att vi alla kan slå världen med häpnad och skratta en bra stund över fem minuter just den kvällen.

Det finns inget som skulle glädja oss mer.

Den 5 januari är det premiär för vår nya revy.

Den som söker ska finna!

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: