Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/08/22

Alltid inom mig

Undertecknad hade förmånen att, tillsammans med Anna, sjunga den fina låten som avslutning på årets sommarsäsong på Årstaliden och vår Cabaret.

Det blev en härlig eftermiddag med bra och personliga framträdanden av föreningens medlemmar. Solen lyste över den fullsatta dansbanan och alla njöt av solen och underhållningen. Intensiteten i allsången får utgöra min värdemätare på hur lyckat det var.

För oss som jobbar som programledare, är det en lycka att stå framför en publik som är med på noterna och det gör att man längtar till nästa gång.

Nästa gång, hur länge är det, 10 månader? Ja, till nästa allsång, men publiken kan möta oss långt innan dess.

Årsta Kåntry i höst följs av en ny revy i januari.

De utmaningarna är det härligt att ha med sig för oss som älskar mötet med publiken, applåderna, gensvaret, delaktigheten, oavsett om det är på scenen eller i allsången. Den känslan som mötet med publiken skapar är det skönt att bära med sig när hösten så småningom övergår i mörk och kall vinter.

Alltid inom mig.

Bo Högstedt

Annons

Svar

  1. Tack Bo!
    Jag har haft förmånen att bli inbjuden, eller ska jag skriva uppbjuden att få delta i Årsta Scenfolks härliga gemenskap. Började med inhopp vid Kolerakyrkogården o i helgen sångdebut tillsammans med Britt-Inger. Jag ser fram mot höstens aktiviteter, skrivarstunder, repetitioner men framför altl som du skriver, gensvar o delaktighet. KULTUR är berikande. //Susan


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: