Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/08/13

Gråt inga tårar

I samband med att vi fastställde årets allsångsrepertoar fanns Thorleifs gamla hit Gråt inga tårar med i diskussionen, men när den slutliga gallringen gjordes föll den bort. Nu fick vi tårar den tredje allsångskvällen den 10 augusti i alla fall. Himlens pluviala tårar.

Någonstans runt lunchtid öppnade sig himlen och Tor drog ut på ett, som det tycktes, evigt härnadståg. Då väcktes både inombords och likaså uttalades tankar om att kvällen tycktes körd.

Men ett antal tappra själar lyckades efter en fikapaus mellan skurarna hissa taket över dansbanan och på det sättet räddades allsången. Vilken lycka, att se 50 sångsugna Årstabor söka sig mot dansbanan några minuter före start. Det blev över förväntan, så undertecknad fick bära fram både fler stolar och bord. Det blev en jättetrevlig kväll, även om kvällskylan blev något besvärande mot slutet.

Den 21 augusti kör vi cabaret och allsång! Passa på att sjunga med oss för sista gången i år. Lite sorgligt är det, men gråt inga tårar vi kommer tillbaka med Årsta Kåntry och en ny revy.

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: