Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/06/09

Så roligt

Vi hade i alla fall tur med vädret, säger pappa, i en känd TV-klassiker. Vi kan idag göra en liten travesti på det uttrycket och istället säga – vi hade tur med vädret, också!

Åsyftas görs årets allsångsdebut på Årstaliden den 8 juni. Ett tag under morgonen och fram till eftermiddagen stördes godmodigheten av oro för vädrets inverkan på kvällens allsång. Så bra det blev! Framåt 15-tiden blev himlen klarblå och solen sken som aldrig förr. Årstaliden fick visa sig från sin allra bästa sida.

Publiken strömmade till och som mest var vi nog ca 100 personer inkluderande alla medverkande på något sätt. Vi sjöng av hjärtans lust och hela publiken lovade samfällt att komma tillbaka till nästa allsång den 22 juni.

Kvällens höjdpunkt var sannolikt när barnen som fanns i publiken fick komma fram och sjunga Idas sommarvisa, på ett sätt som bara barn kan åstadkomma – med full kraft och stor entusiasm. Gaget fick bli saft och bulle.

Vi gläds åt att succéerna och inte regnet står som spön i backen! Först kulturpromenaden och nu allsången. Själv log jag i alla fall ända fram tills sänggåendet och jag vaknade t o m med ett leende på läpparna. Så glad blir man när man får sjunga. Prova du också, den 22 juni kl 19.00.

Bo Högstedt

Annons

Svar

  1. Look forward to performance this wednesday Bosse!

    See you then!
    Brian


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: