Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/05/24

Igår togs första spadtaget

Nu har maskineriet satts igång. 2012 års Årstarevy påbörjade sin långa och mödosamma väg från idé till färdig föreställning. Redan nu vet vi att premiären äger rum Trettondagsafton, den 5 januari kl 19.00. Men vad i herrans namn ska det handla om?

Ja, det var en viktig fråga, som ställdes i början av kvällen. Några svar kom, vi var ett antal som hade idéer till sketcher, låtar och ämnen att ta upp. När kvällen väl var över så hade vi fyllt på idékatalogen rätt kraftigt. Nu sitter vi i vår kammare och tänker på var sitt håll ett par veckor. Sedan träffas vi igen och förfinar idéerna. Slutgiltigt blir det en skrivargrupp som för förtroendet att omvandla idéerna till gångbara texter.

Gångbara” texter är det också i Kulturpromenaden, ja det hörs ju på namnet. Det är bara någon vecka kvar, glöm inte bort de två datumen för denna, 2 och 5 juni.

Bo Högstedt

Annons

Svar

  1. Fantastiskt att kulturpromenaderna äntligen blev av, att vädret var bra, att en stor publik ville delta, att Gitte med flera var strålande, att Årsta scenfolk fick en god pr genom detta,att samarbetet med Nätverket Årstafältet, Årsta gård och krögaren på Skanskvarns krog fungerade så bra!
    Gudrun, medlem i föreningen Årsta scenfolk tycker detta.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: