Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/02/10

Tack för den här gången

Nu är årets revyomgång avslutad och vi gjorde sorti med en nästan fullsatt salong. Det har varit en kul och givande tid. Och publiken har ökat i antal allt eftersom föreställningen gått. Det kanske är ryktet som gått. Vi är så glada över alla positiva tillrop som vi fått.

Tack kära publik för att ni troget kommer och tittar på våra tokigheter. Vi har också nått en del nya, inflyttade Årstabor eller t o m de som rest långväga för att se oss. Positiva möten i salongens utkanter.

Förtvivla icke du lilla hop, vi kommer tillbaka. Låt mig först klargöra att detta är ett citat, vi har faktiskt satt publikrekord, efter en fantastisk slutspurt på slutet. Men som sagt, vi kommer tillbaka, redan dagen efter sista föreställningen så träffas delar av ensemblen för att repetera Årsta Kåntry. En föreställning med några aktörer och många låtar. Vi kommer att bli klara någon gång före sommaren och sedan kommer vi med några föreställningar. Vi kan också åka ut till föreningar och liknande och genomföra ett program på en timme.

Väl mött på tiljorna!

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: