Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/01/18

Abstinens

En vecka utan föreställning, det måste väl vara skönt att vara lite ledig, säger folk i min omgivning. Jodå, visst är det så, men samtidigt får man nästan lappsjuka av att almanackan är tom och att man inte har något på programmet.

Nu saknar jag ju inte uppgifter, men just i perioder när det intensiva livet med produktionen pågått dygnet runt och det blir ett uppehåll som nu eller när sista föreställningen spelats, blir tomrummet gigantiskt.

Nu har det gått en vecka och det är en och en halv till nästa föreställning. Vid det laget har man förmodligen vant sig vid att inte ha några föreställningar så då krävs det lite extra energi för att ta sig till teatern.

När man väl är där, alla prylarna är framme och scenbilden återuppbyggts återkommer glädjen och energin så fort det första ackordet klingar i ouvertyren. Då är man på tå och beredd att ge allt.

Då har man hittat tillbaka till den där känslan som gör allt hårt arbete värt besväret.

Jag hoppas att publiken också hittar tillbaka till teatern efter uppehållet. Så helt utan revy kan jag nog inte överleva, lite marknadsföringsinsatser får det nog bli.

Välkommen till nypremiären den 29 januari.

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: