Skrivet av: arstascenfolk2 | 2011/01/06

Att nå ut

Nu har vi genomfört två föreställningar av vår revy Värsta Draget. Båda föreställningarna har varit riktigt bra och publiken har varit nöjd. Idag var vi riktigt förvånade över hur många som vågat sig ut i det hemska snöovädret, men igår var vi litet besvikna, publiken var liten om dock naggande god. Vi har en teori om att ingen vågar beställa biljetter till en premiär bara för att man tror att alla biljetter är slut och så blir publiken liten. Vi funderar på att hoppa över premiären nästa år och gå direkt på föreställning nummer två.

Skämt åsido, det går ju inte, men vi hade ju hoppats på att få lite mer hjälp av media att nå ut. För två år sedan fanns vi omnämnda som ett av de tio bästa nöjestipsen på baksidan av DN:s kulturdel och då hade vi närmare 50 spontana biljettköpare varje föreställning. Det skulle vi behöva igen.

Igår förmiddag före vår premiär hade Radio Stockholm ett inslag om revy. De ska presentera olika kulturföreteelser från ”bakom scenen” perspektiv och igår var det alltså revy. I studion fanns Åkersbergarevyn, som också hade premiär igår. Jag skrev ett mail och påtalade att vi också hade premiär, men det blev inte omnämnt. Jag missunnar verkligen inte Åkersbergarevyn deras medieutrymme, de har förtjänat det och har funnits i 31 år. Vi har gjort 5 revyer och blir aldrig tillfrågade när det handlar om sådana inslag. Då väljer alla de revyer som man först kommer att tänka på, de etablerade, men visst vore det roligt att någon gång bli uppmärksammad.

Vi får glädja oss åt att publiken som kommer är väldigt nöjd och berömmer oss för vår vackra sång och våra bra texter. Tack vare vår nya tekniska utrustning och goda tekniker når vi ut, om än bara till sista stolsraden.

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: