Skrivet av: arstascenfolk2 | 2010/10/06

Politik?

Igår fick så Sverige en ny regering. Det parlamentariska läget har stabiliserats, men ändå ser vi med bävan fram mot fyra år med en minoritetsregering och ett nytt parti i Riksdagen. Från oss i Årsta Scenfolk kan vi bara framföra en stark önskan om att amatörkulturen ska få ökat stöd, det finns en kraft där som inte ska underskattas.

Är vår kommande revy politisk, frågar någon och på det måste jag svara obetingat ja. Politisk på det sättet att vi speglar missförhållanden i samhället, påtalar beslutsfattares taffliga hantering av vissa grupper eller frågor, att vi skruvar till saker som har inträffat och ger vår publik möjlighet att tänka i kanske helt oväntade banor. Det är en betydande skillnad i att vara politisk och/eller partipolitisk och det senare avstår vi ifrån.

Vi kan förstås inte avhålla oss från att på vårt sätt kommentera den uppstådda parlamentariska situationen i landet. Det skulle vara ”tjänstefel”. Hos oss får ni möta representanter/rollfigurer från alla politiska schatteringar, dock med avsaknad av partipolitiska åsikter. Politisk, det kommer dock revyn att vara.

Bo Högstedt

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: