Skrivet av: bohogstedt | 2010/01/21

med proppen i örat

Nuförtiden är jag med i-pod. Det är ganska skönt att stänga ute alla ljud av de kommunala medresenärerna. Det är också skönt att ha sin egen favoritmusik i direktsändning. Hos mig finns countryklassiker blandat med modern popmusik, violinvirtuoser och Rod Stewart med sina sånger ur The Great American Songbook. 

Nåväl, här finns också en del av de låtar som utgör paradnummer i revyn, och då spritter det till lite extra i den gamla kroppen. En ton i introt så är det klart – den låten kan jag. Igår lyssnade jag till I feel lucky med Mary Chapin Carpenter som blivit en riktig rackarrökare i revyn. Och se idag kom en ljudfil med revyorkestern som jag inte ens visste fanns i i-poden. Då blir jag sugen och längtar tillbaka till scenen.

Vi hoppas förstås att publiken hittar tillbaka till oss efter vårt speluppehåll. Den 2 februari drar vi igång igen. Jag vill uppmana dig att lyssna lite extra till låtarna. Orkestern har gjort ett kanonjobb med arrangemangen, och dessutom har vi i ensemblen fått mycket beröm för vår sång.

Texterna är förstås också viktiga. Det är där hela intrycket förstärks och hittar in i dig. Ibland kan det som publik vara svårt att få med sig texten på en inlyssning. Vi kan inte erbjuda en i-pod med låtarna, men väl ett texthäfte med alla sånger. Det ger dig som besökare en extra möjlighet att begrunda författarens idérikedom.

Välkommen till oss! Du beställer biljetter här på hemsidan eller på telefon 644 84 24.

Bosse

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: