Skrivet av: bohogstedt | 2009/12/28

mellandagsrea eller mellandagsrepa?

Så här i julens efterdyningar fylls butikerna av alla som vill byta oönskade julklappar. På alla köp- och säljsajter kan man nu göra riktiga fynd.

Det enda som inte säljs ut i dessa tider är upplevelsen, som ju var 2008 års julklapp. Upplevelser vill man gärna dela med någon.

En perfekt julklapp som många köpt och en upplevelse som vi hoppas många vill dela med oss i ensemblen är en biljett till Årsta Scenfolks revy. Den vill förstås ingen byta. Biljetten kostar dessutom bara 120 kr, så det är ju redan reapris.

För oss i ensemblen är rean inget att tänka på. För oss är det mellandagsrepa som gäller. Det ihärdiga nötandet på texter, sånger, danssteg som måste till för att allt ska sitta när det är dags för premiär 5 januari. Repa är kul, men den ultimata belöningen kommer när strålkastarljuset slås på och ljuset är så starkt att man inte ens ser första stolsraden och man bara vet att därute i det okända sitter en publik som har kommit för att titta på oss. Det är den upplevelsen som vi alla i ensemblen vill dela med dig som sitter i publiken just då och vi hoppas förstås att vi ska göra dig glad, att du ska ha kul, att du ska trivas med oss i ca två timmar.

Mellandagsrepa är en trivsam sysselsättning som inte är i närheten av det själsdödande slagsmålet med alla julklappsbytare i affärerna. Nej, istället en blandning av ett glädjefyllt tänjande av ens egen förmåga och barnslig lustfylldhet när allt sitter som det ska.

Därför väljer vi mellandagsrepa framför mellandagsrea. Allt för dig som kommer och tittar på oss. Du är värd det bästa vi kan erbjuda.

Bosse

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: